OVER ONS

Houtenmandjes.nl

Wij van houtenmandjes.nl hebben een ruim assortiment aan houten verpakkingen om jouw (streek)product mooi in te verpakken. Een houten verpakking zorgt immers voor een authentieke en ambachtelijke uitstraling. Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze webshop, want naast houten verpakkingen bieden wij ook nog andere producten aan zoals oestermessen, netzakken, mosselpannen en papieren tassen.

Wij gaan voor duurzaamheid

Onze houten mandjes hebben het GROW-label van de "Group Recycling Of Wood". Dat is een garantie dat onze houten verpakkingsmaterialen op een milieuvriendelijke manier geproduceerd worden en onbehandeld zijn gebleven. De producten die er in verpakt worden blijven daardoor volledig vrij van schadelijke stoffen.

Onze specialisten staan voor je klaar

Wij denken graag met je mee over formaat, ontwerp, bedrukking en transport. Door onze jarenlange ervaring hebben we de kennis in huis om je te helpen kiezen bij de allermooiste verpakking voor uw product. Twijfel je nog steeds? Je bent van harte welkom in onze showroom te Yerseke.

Snelle verzending

Goede prijzen

Goede kwaliteit

Unieke producten

1500000
Bedrukkingen per jaar
500
M² houtplaten per dag
14
Medewerkers
40
Printuren per week
GEPERSONALISEERDE EN OP MAAT GEMAAKTE

Bedrukkingen

Bij Houtenmandjes drukken we op verschillende manieren: digitale druk, flexodruk, tampondruk of brandstempelen. Bijna al onze producten kunnen we bedrukken. Zo krijgt jouw verpakking een exclusieve uitstraling die helemaal op maat gemaakt is. Of het nu gaat om een logo, ontwerp of tekst, alles is mogelijk. Graag geven wij je vrijblijvend advies over de beste drukwijze voor je product. Je kunt bij ons ook een proefdruk ontvangen van je ontwerp.